Friday, May 27, 2011

Terminens sista veckobrev klass 4A och 5A

Veckobrev klass 4A och 5A vecka 22 och 23

Nästa vecka är en riktig kortvecka. Vi läser enligt schema måndag och tisdag, medan det är skolgårdens dag på onsdag. Skolgårdens dag kommer som vanligt vara en heldag då eleverna får prova på olika stationer på skolgården. Dagen avslutas med dragkampsfinaler där 4A möter 4B och 5A - 5C. Lunch denna dag blir korvgrillning.

Annika och Måns är på datorkurs måndag och tisdag. Vi kommer att lösa detta med personal inom arbetslaget. ”En till en – satsningen” kommer att starta till hösten.
Se brev från rektor David

Ledighet vid Kristi himmelsfärds och Sveriges nationaldag:
Torsdag 2/6 = LOV , alltså ingen skola
Fredag 3/6 = LOV, alltså ingen skola
Måndag 6/6 = LOV, alltså ingen skola

Information om kommande schemabrytande aktiviteter vecka 23

På tisdag får ni hem en detaljerad artikellista på vad som behövs inför övernattningen på Rafshagen som kommer att äga rum den 12-13 juni.

På onsdag 8/6 kommer hela A-laget göra en stadsvandring. Vi kommer att gå in till Kattrumpan där vi fikar innan vår stadsvandring i olika åldersblandade grupper startar. Vi ska besöka klapphuset, domkyrkan, teatern, vattentornet, fängelset och avsluta med fakta om Kalmar slott. Vi äter lunch i stadsparken innan vi åker buss hem. Skolan ordnar lunch, men barnen ska själva ha med sig en liten fika och vattenflaska med dryck denna dag. Eleverna slutar som vanligt klockan 13.50.

Skolavslutningen äger rum fredagen den 17 juni klockan 10.00 i matsalen. Eleverna startar denna dag i klassrummet klockan 9.00. Dagen avslutas med vårt traditionsenliga tårtkalas som i år hålls för år 3,4 och 5. De yngre barnen har sin avslutning och sitt kalas tidigare. Mer info kommer.

Hälsning från Markus :Som ni kanske redan har hört av era barn så har jag tillsammans med min familj bestämt oss för att flytta till Skåne. Jag kommer alltså inte vara med i tjänsteplaneringen inför hösten. Jag vet om att jag lämnar en grymt bra skola med underbara kollegor och elever, men vi har ändå bestämt oss att göra en förändring i vårt liv och testa något nytt. Har ni vägarna förbi Vik på Österlen får ni stanna till och knacka på

Läxor 4A vecka 22: läsläxa till tisdag

No comments: